BemutatkozásDiana Étterem


Éttermünk specialitásai a vadhúsból készített ételek. Emellett étlapunkon a halakból, szárnyasokból, sertés-, marha- és borjúhúsból készült ételek is megtalálhatóak, melyekből olyan adagokat szolgálunk fel, hogy nálunk garantáltan nem marad éhes. Ételeink között a vegetáriánusok is találhatnak kedvükre valót. A gyermekek külön menüből választhatnak, a legkissebbeknek pedig etetőszéket biztosítunk.


A finom ételek mellé a legnevesebb magyar borászok híres, díjnyertes borainak széles választékából szemezgethetnek vendégeink. A szálloda vendégei a 'la carte fogyasztás esetén 10% kedvezményben részesülnek az ételek árából. Erzsébet utalványt valamint SZÉP kártyát elfogadunk!
​Gyermekbarát étterem


Annak érdekében, hogy az étkezés a kisgyermekes családok számára is nyugodtan teljen, játszószobával, babaszékkel kedvezünk a kicsiknek. Természetesen az étlapunk gyermekvendégeink számára is kínál finom falatokat.

​Tökéletes rendezvényhelyszín


Télikert kialakítású, 100 fő befogadására alkalmas terasz ideális helyszín családi összejövetelek,vállalati rendezvények,
állófogadások,​esküvők lebonyolításához.

Minőségi szolgáltatás

A Diana Étterem évtizedek óta méltón híres vadételeiről, házias ízeiről. Éttermünk több mint 10 éve viseli a Kamarai Védnöki Táblát. Aki a gasztronómiában jártas, az tudja, hogy e címet kapott étterembe nyugodtan betérhet, hisz ott a minőség az első.


Ugrás az oldal tetejére